iPhone: beller-ID in- of uitschakelen

Als u niet wilt dat anderen uw nummer kunnen zien verschijnen op hun beller-id-display wanneer u een oproep plaatst vanaf uw Apple iPhone, kunt u dit uitschakelen. Volg gewoon deze stappen.

  1. Selecteer " Instellingen " in het startscherm.
  2. Scroll naar beneden en kies " Telefoon ".
  3. Schakel " Toon mijn nummerweergave " naar " Aan " of " Uit " naar wens.

Nu kunnen de mensen die u belt uw nummer niet zien op hun beller-ID-display. Zij zullen in plaats daarvan uw nummer zien als "Privé" of "Beperkt".

Als de instelling "Beller-ID" niet wordt weergegeven op uw telefoon of als u deze niet kunt wijzigen, is uw koerierdienst mogelijk uitgeschakeld. U kunt vaak andere manieren vinden om nummerherkenning uit te schakelen als dit het geval is. Klanten van Verizon kunnen bijvoorbeeld " * 67 " kiezen gevolgd door het nummer dat u kiest om nummerherkenning te blokkeren. Ga naar de website van uw koerier voor meer informatie.

Beller-ID kan niet worden uitgeschakeld voor FaceTime-oproepen.